KRISTIANSAND: — Jeg merker at jeg begrenset meg nokså mye, sier Breen til fvn.no.

Kristiansanderen er eneste sørlending blant til sammen 24 kvinner som gikk videre i TV2-programmet «Jakten på kjærligheten» tirsdag. I grupper på seks kjemper de i neste program om fire bonder.

Breen, som studerer på siste året av sykepleierutdanningen i Oslo, syntes ikke det var så lett å skulle forsøke å innlede et kjærlighetsforhold på tv.

— Det var vanskelig å være seg selv på tv i den situasjonen. Men selv om det høres dumt ut: Kameraene blir du på en måte vant til etter hvert, når du blir kjent med de som står bak. Men det var litt vanskelig å ha x antall jenter å konkurrere med. Jeg ville beskytte meg selv litt, så jeg ga ikke altfor mye, sier Breen.

Likevel angrer ikke Slettheia-jenta på at hun meldte seg på.

— Jeg tror ikke det var noe sjokk i vennegjengen. Jeg gjør litt mye spesielt, og er ikke redd for å drite meg ut, sier hun.

For Breen er ikke akkurat sjenert. Tidligere har hun vært på audition på «Deal or no deal» på samme tv-kanal. Der ble de potensielle deltakerne filmet blant annet når de spilte luftgitar og etterliknet det dyret de følte seg mest lik. 23-åringen ble ikke tatt ut til å komme videre i dette programmet.

I «Jakten på kjærligheten», derimot, fikk hun napp fra bonden Torleif Mørk fra Sørum kommune i Akershus etter at han hadde lest " frierbrevet" hennes. Brevet ble valgt ut blant 62 andre "frierbrev" .

— Jeg ble veldig sjarmert av ham (Torleif Mørk) på tv. Han virket veldig bra, hadde bra utstråling og hadde mange egenskaper jeg ser etter i en mann, sier hun om hvorfor hun meldte seg på programmet.

— Har du kjæreste nå?

— Det kan jeg ikke kommentere, sier Elisabeth Breen.

Men én ting vil hun i alle fall legge til:

— Torleif er en kjempekar!