KRISTIANSAND: — Så lenge jeg sitter med en kilometer med arbeid for å ordne opp i Quart, så har det rett og slett ikke blitt tid, sier festivalsjef og tidligere vokalist i bandet NUD, Daniel Nordgård, til fvn.no.

Nå må Quart-sjefens band levere et godkjent årsregnskap for 2006 innen 16. mai for å hindre at selskapet blir tvangsoppløst.

  • Selskapet har ikke hatt noen omsetning, men vi har ikke fått gjort opp på en ryddig måte, medgir Nordgård.

Har varslet tvangsoppløsning

Aksjeselskapet Nud Music AS, som ble opprettet i Brønnøysundsregisteret av bandmedlemmene, Hans Christian Jakobsen, Daniel Nordgård, Tori Wrånes, Ian-Krister Kolstad og Inti Ortega Gallegos i Nud i 2003, er nå varslet tvangsoppløst.

Nordgård sier til fvn.no at tiden rett og slett ikke har strukket til for verken den travle festivalsjefen eller de øvrige bandmedlemmene.

Synes du det er heldig at selskapet Nud Music AS ikke er gjort opp når du skal være med å rydde opp i Quart?

  • Selvfølgelig er det ikke det, men vi er fem stykker i bandet som har hatt ansvar for det, sier Nordgård og legger til:

  • Det er litt jobb som trengs, og der har det glippet enkelt og greit slik at det er blitt liggende brakk. Det er problemet.

- Har hatt masse å gjøre

Styreleder i Nud Music og tidligere bassist i Nud, Hans Christian Jakobsen, skylder også på travle tider for at årsregnskapet nå ikke er gjort opp fra bandets side.

  • Vi har løst opp selskapet og folk har hatt masse å gjøre. Tiden har løpt litt fra oss, sier Jakobsen, til fvn.no.

Motivasjonen for å danne foretaket var først og fremst for å kunne være et band og lage musikk.

— Men etterhvert så skjønte vi at den organisasjonsformen var vanskelig for oss å opprettholde. Det var mye jobb og lite omsetning, og så gikk bandet i oppløsning, sier Nordgård.

Jakobsen forsikrer om at papirene skal komme på plass innen 16. mai.

  • Det må vi selvfølgelig få gjort, sier Jakobsen.