Barack Obama har som ventet sikret seg de aller fleste støtteerklæringene fra amerikanske kjendiser, musikere, skuespillere og artister. Den demokratiske presidentkandidaten har blant annet fått støtte fra superstjerner som Bruce Springsteen, George Clooney, Oprah Winfrey, Will Smith, Halle Berry, Morgan Freeman og Edward Norton.

Stjerner

Muskelbergene Sylvester Stallone og Arnold Schwarzenegger har imidlertid stått fram og erklært seg som McCain-tilhengere, og Don Henley i The Eagles uttalte seg også positivt om republikaneren tidlig i valgkampen. Nå får McCain hjelp i innspurten fra den ene halvparten av duoen som i en årrekke gikk under tilnavnet «The Toxic Twins», Joe Perry.

Perry

Perry utgjorde «The Toxic Twins» sammen med Aerosmith-kollega Steven Tyler, og tilnavnet ble til etter duoens notoriske forbruk av ulovlige stimulanser. Duoen og resten av bandet skikket seg imidlertid godt utover 90-tallet og er fremdeles en av verdens største konsertattraksjoner. I går gikk Perry ut med støtte til McCain.

– Vi holder oss stort sett borte fra politikk, men ettersom så mange står fram for Obama tenkte jeg at «søren heller, jeg kan like godt heve armen for denne siden», forklarte Perry til The Boston Herald.

Kjendiser

Perry forteller at han har vært republikaner hele livet.

– Mine foreldre innprentet i meg fra starten at dersom du jobber hardt og er positiv, så kommer du til å få til det du jobber for. Jeg er vel et levende bevis på dette, uttaler Perry.

Aerosmith er mer i vinden enn på mange år, mye takket være deres spesialutgave av videospillet «Guitar Hero». Totalt har bandet solgt rundt 150 millioner album på verdensbasis. Selv om meningsmålingene den siste tiden ikke har pekt i retning av fortsatt republikansk styre har Perry fortsatt troen.

– Jeg er en optimist. Det er ikke over før det er over. Jeg tror han har en sjanse, sa Perry.