– Jeg har vært her siden 04 i morges og jeg er så trøtt at jeg holder på å gå i bakken, sier Kiran Vincent en student fra Øst-London, som hevder at det er studiefri uke.

Største premiere

Køen har vokst en del siden han kom og nå teller den et sted mellom 100 og 200 mennesker (og det er fremdeles fem timer til stjernene kommer). Ingen vet når de blir sluppet inn på områdene som omkranser den lange og brede løperen over Leicester Square mot dørene til Odeon.

Den 22. filmen om superspionen James Bond «Quantum of solace» har kongelig premiere i kveld, premiere fredag i resten av Storbritannia og ellers i verden fredag 7. november. Det er den største premieren London har sett, hevder filmselskapet.

Prinsene Harry og William kommer og en Aston Martin skal fires ned i folkemengden.

Åh, Alicia

– Bond-filmene er fantastiske. Og jeg liker Daniel Craig på grunn av alle stuntene han gjør, sier han.

Målet er en autograf fra hovedpersonen, men han håper også at han får sett Alicia Keys opptre.

– Å få sett Alicia... Åh..., stønner han lengselsfullt.

Autograf til bestemor

Like bak i køen står ni år gamle Callan Taverner. Han og moren er kommet fra Essex for å treffe det de mener er den beste Bond «ever».

– Jeg og mamma har fartet etter Daniel Craig den siste tiden, men vi har alltid gått glipp av ham. Jeg har lyst på en autograf og et håndtrykk, sier Callen.

– Autografen skal bestemor få, hun elsker de blå øynene hans, smiler han, men forteller hva som er viktigst av alt når man ser en Bond-film:

– Bilene.

Så skjønner de at journalisten har sett filmen og spørsmålene hagler, bil, damer, død, Vesper, før Kiran Vincent skjærer igjennom: – Er den bedre enn «Casino royale»???

– Nja... Nei.

– Å. Men kan ikke vente med å så sett den likevel.