Det har lenge vært kjent at Timberlake og Jessica Biel har vært et par. Popsangeren har imidlertid holdt munnet lukket om forholdet, og ikke uttalt seg om Biel i noen intervjuer. Før nå. For to uker siden fortalte han at de to ikke er forlovet da han var gjest i Oprah Winfreys show. I den kommende utgaven av Hello Magazine snakker han for første gang ut om forholdet og benytter anledningen til å skryte av kjæresten.

– Noen ganger når du møter noen føles det riktig fra begynnelsen. Hun har en svært engasjerende personlighet og vi har en naturlig måte å være sammen på. I’m a lucky guy, sier han.

Det siste utsagnet vil nok en del menn i verden være enige i, og flere magasiner og kjendisnettsteder har stusset på at Timberlake ikke har benyttet anledningen til å rose kjæresten tidligere.

Par

Timberlake avviste overfor Oprah at de to har planer om å gifte seg med det første. Flere rapporter om at popstjernen ble observert på leting etter ringer hos gullsmeder i New York har fyrt opp under spekulasjonene om et nært forestående bryllup. Overfor New York Daily News sier imidlertid Stephen Collins, som spilte Biels far i tv-serien 7th Heaven at bryllupsplanene er ukjente for ham.

– Jeg så Jessie for noen uker siden og hun virket veldig glad, så det ville ikke overraske meg om de var forlovet, sa han.

Ros

Timberlake forteller til Hello Magazine at paret ikke har problemer med å ha et normalt forhold på tross av interessen fra pressen. Timberlake var som kjent kjæreste med Britney Spears mellom 1999 og 2002. – Vi gjør stort sett det vi ønsker. Noen ganger blir vi oppdaget av paparazziene, men vanligvis greier vi å finne et rolig sted å spise der ingen forstyrrer oss, sier han.

Han sparer ikke på lovordene:

– Jeg har vært heldig som har funnet en så kjærlig og dynamisk som Jessica, skryter han videre i intervjuet.