Velvet Revolver har de siste ukene antydet flere ulike løsninger for å finne en ny vokalist. Scott Weiland fikk sparken i full offentlighet etter bandets Europa-turne og har nå gjenforent sitt tidligere band, Stone Temple Pilots. De resterende medlemmene Slash, Duff McKagan, Dave Kushner og Matt Sorum er i full gang med å finne en ny frontfigur. Ifølge nyhetstjenesten Artisan News Service vil bandet ha en ny mann på plass i løpet av noen få uker.

– Vi kommer ut med noe i løpet av et par uker og jeg tror det vil overraske alle. Det er spennende. Vi beveger oss framover. Vi skal fortsette å spille rock 'n roll og få en ny mann til å synge. Vi har gjort det før og vi skal greie det igjen, erklærte Sorum.

Ikke tv

Noe realityshow, der seerne kan følge prosessen som for eksempel den amerikanske serien «Rock Star», er imidlertid ikke aktuelt for Velvet Revolver. I den nevnte realityserien fant blant annet INXS sin nye vokalist. Sorum innrømmer imidlertid at de har vært i dialog med realityprodusenten Mark Burnett. Han forteller at bandet takket nei ettersom de mente det ville bryte med bandets integritet.

– Vi fikk tilbud om en del tv-løsninger. Mark Burnett ringte oss for å spørre om vi ville gjøre «Rock Star», men det sa vi klart nei til, sier trommeslageren.

Uker

Hva som blir den endelige løsningen er foreløpig ikke klart.

– Vi har noen ideer, og vi skal ha nyhetene klare i løpet av et par uker, forteller han.

Scott Weilands dager i Velvet Revolver var talte da de resterende medlemmene fikk nok av oppførselen hans. Til bandets nettside forklarer gitarist Slash bruddet slik:

– Bandet hander om fansen og musikken, og Scott Weiland er ikke 100 prosent dedikert til noen av delene, sier han.