OSLO: Det er seher.no som kommer med de oppsiktsvekkende nyhetene. Marianne Aulie sjokkerte hele Norge da hun i NRK P3 programmet ”Mina” avslørte to kjendiser som skal ha prøvd å voldta henne for 14 år siden. Aulie har etterpå forklart angrepet som hennes måte å drive kvinnekamp på, men hun har møtt liten støtte for denne strategien.

Nye avsløringer De to kjendisene avviser anklagene, og begge har advokater som nå vurderer om de skal gå til sak mot den frittalende kunstneren. Aulie på sin side frykter ikke rettssak. I stedet kommer hun med nye sjokkerende avsløringer.

— Jeg har ikke hørt noe ennå, men den kampen får jeg ta. Jeg vet at de har gjort det samme med andre jenter, og nå må de ta konsekvensene av det de har gjort, sier Marianne Aulie til seher.no.

Sprer seg på nettet P3 fjernet intervjuet fra nettradioen kort tid etter at det hadde gått på lufta, men navnene på de to mennene har likevel spredd seg som ild i tørt gress på internett. VG Nett har det siste døgnet utestengt over 20 debattanter fra sitt diskusjonsforum fordi personer har navngitt mennene. Også på sol.no og hegnar.no har bloggere offentliggjort navnene, men har etterpå blitt fjernet. På Youtube ligger det en video der de anklagede kjendisene navngis.