— Vi skal snakke med legene i dag, og kommer til å sende ut en pressemelding når vi har fått litt mer klarhet i hva som skjer. Jeg vet Hallgeir har utrolig lyst til å være med så langt det lar seg gjøre og så lenge det er fysisk forsvarlig. Men om han kommer til Kristiansand vet vi ikke akkurat nå, sier Anette Andersen som representerer bandene for Universal Music Group.

Kommer til Hjørnet

Andersen bekrefter likevel at det blir konsert på Hjørnet lørdag, for alle som eventuelt fryktet at de to rockebandene ikke kom. Men Purified in Blood-vokalisten er foreløpig erstattet av bandets eks-vokalist Glenn Reaper Rasmussen.

— Turneen fortsetter som planlagt, men foreløpig stepper Glenn inn for Hallgeir, sier Anette Andersen.

Rev av hele hælputa

Den dramatiske ulykken fant sted under helgens konsert på Studentersamfundet på Ås. Etter å ha falt tre meter knuste Hallgeir Skretting Enoksen den ene hælen. Han var barbeint under det ublide møtet med bakken og måtte opereres for skadene natt til søndag.

— Jeg rev av hele puta under hælen. Den hang så vidt og dinglet. Det så ut som om noen hadde skutt meg med pumpehagle i foten, uttaler Enoksen til VG nett.

Konsert i rullestol?

Han har likevel en drøm om å kunne bli med på norgesturneen igjen om legene godkjenner det.

— Det er jo typisk at dette skal skje nå. Vi har gledet oss til denne turneen lenge. Men kanskje kan jeg få til en opptreden i rullestol, sier den optimistiske vokalisten til VG.

Purified in Blood og Kvelertak er for tiden to av Norges viktigste rockeband. Førstnevnte gav i sommer ut det kritikerroste albumet «Under Black Skies».