I et hus like ved Sør Arena hadde 20 feststemte folk samlet seg for et lite vorspiel i forkant av kveldens Dolly Parton-konsert.

– Vi gleder oss helt vilt. Dette er megastort, sier de med en liten hentydning til countrystjernens velkjente attributter.

Var tidlig ute

Huseier Morten Kirkebø er eneste hane i flokken. De kan opplyse om at de kjøpte billetter med en gang billettene ble lagt ut for salg.

– Det er veldig stort at en legende som Dolly Parton kommer til vår lille by, og vi er ikke overrasket over at hun har solgt fire ganger så mye som Quart.

Selger cowboyhatter

Det blir ikke Dolly Parton-konsert uten en masse cowboyhatter, og det vet Paul Smith fra Skottland. Han reiser rundt på Parton-konserter verden over for å selge sine hatter. Hattene varierer i pris fra 20 – 100 kroner. Inger Åbel kjøper den dyreste, for hun skal på kjole og hatteparty senere.

Trivelig

Kenneth Andersen, i grønn vest og cap, er en av tolv personer fra Randesund idrettslag som frivillig jobber som vakt, kan opplyse om at de fleste av publikum er ved godt humør og oppfører seg fint.

– Det er trivelig å være med. Vi har beslaglagt et par paraplyer og noen flasker og bokser, men ikke så veldig mye, forteller han.

Vi kommer tilbake med mer Dolly-stoff etter konserten!