Pirateventyret som skal følge etter «The Curse of the Black Pearl», «Dead Man's Chest» og «At World's End» vil ifølge Comingsoon.net være klar i 2012, og Johnny Depp har allerede avtalt å stille opp som kaptein Jack Sparrow for fjerde gang. Hvilke skuespillere han får følge av er ikke avklart, men Keira Knightley har tidligere uttalt at hun er lite interessert i å spille i en fjerde episode.

Brand

Den britiske komikeren Russell Brand nevnes nå som en aktuell skuespiller til den foreløpig navnløse oppfølgeren. Brand skapte bølger med sine vitser da han var vert for MTV Video Music Awards i september i fjor, men han har også bemerket seg som skuespiller blant annet i suksessfilmen «Forgetting Sarah Marshall». Til Accesshollywood.com forteller han at han er aktuell som pirat, men at han er usikker på om han har tid.

– Det har vært snakk om å gjøre en piratfilm, men jeg har åtte andre prosjekter på gang, inkludert filmen «Get Him To The Greek» med Judd Apatow. Så jeg vet ikke om det vil være tid til å være pirat, sier han.

Oppfølger

Hva handlingen blir i den fjerde filmen er ikke bestemt, men flere filmmagasiner har antydet at Sparrow og kaptein Barbossa skal begi seg ut på leting etter ungdomskilden. En kilde Sparrow fant et kart til i «At World’s End».