Alle de 42 bidragene til den internasjonale MGP-finalen i Moskva er nå klare.

Brukerne av den uavhengige MGP-nettsiden esctoday.com har gitt bidragene poeng fra -3 til +3, og ifølge TV2.no er det Alexander Rybak som scorer høyest.

Hans låt «Fairytale» får en score på 83.7 på nettsiden, foran Litauens låt «Love» med 81,9 poeng.

Ukraina på jumboplassen

På de neste plassene følger Estland, Tyrkia og Finland.

Svergies Maena Ernman gikk rett inn på 13. plass da bidraget «La voix» ble klart lørdag. Danmark ligger foreløpig på en 19.plass, mens Ukraina har inntatt jumboplassen, med et sørgelig score på -181.7 poeng.

Se hele listen på esctoday.com.

— Jeg elsker denne sangen

Mange av brukerne på nettsiden har kommentert Norges bidrag, og de fleste har tro på at den sjarmerende felespilleren kan dra i land seieren.

«Jeg bare elsker denne sangen. For andre året på rad elsker jeg Norges bidrag. I fjor forelsket jeg meg i sangen sunget av Maria Haukaas Storeng. I år har jeg forelsket meg i denne sangen også. Godt gjort, Norge...», skriver en bruker fra Portugal.

«Jeg elsker denne sangen, og fiolin er mitt favorittinstument 12 poeng fra Armenia. Lykke til!», skriver en annen.

Bookmaker-favoritt

Alexander Rybak er også favoritt hos bookmakerne.

— Det er tydelig at hele Europa har lagt merke til Alexander Rybaks suverene triumf i den norske Grand Prix finalen, sier leder i Betsson Norge, Marius Andersen til TV2.no.

Hans selskap gir nå 3 i odds på at Rybak vinner den internasjonale MGP-finalen i Moskva 16.mai.

Rybak har lavest odds hos de fleste store bookingselskapene, og dermed ser det ut som om eventyret hans kan gå i oppfyllelse.