Onsdag i forrige uke møtte Nas og en rekke organisasjoner opp utenfor hovedkvarteret til Fox News forå protestere mot det de ser på som dårlig skjult rasisme fra kanalens side. Motstanderne er spesielt forarget over kanalens dekning av Barack Obamas presidentvalgkamp. De hadde med seg over 600.000 underskrifter som protesterte mot kanalens dekning, men ingen fra kanalen ta imot underskriftene.

Colbert

Da ingen fra Fox News ville ta imot underskriftene slapp Nas istedet til på Stephen Colberts show på Comedy Central, The Colbert Report. Der fikk Nas anledning til å si sitt om Fox News, og han benyttet spesielt anledningen til å lange ut mot Bill O'Reilly og hans program The O'Reilly Factor.

Slo tilbake

Det tok imidlertid ikke lang tid før den konservative tv-personligheten slo tilbake. På sitt eget program omtalte han Nas som ondsinnet, og kalta ham en hykler for å bruke «N-ordet» foran sitt unge publikum. O'Reilly mente også at Nas utelukkende benyttet denne muligheten til å skape blest om sitt nye album. Et album som toppet de amerikanske albumlistene i forrige uke. O'Reilly beskrev også mediene som har dekket saken for «korrupte».