Dette er det nærmeste man kommer Justin Bieber i tenåringspopularitet . 1D Mania heter bevegelsen.

Disse unge britene holder boybandsjangeren varm. One Direction ble dannet for å konkurrere i X-factor i England i 2010. Etter den første singelutgivelsen i fjor med "What Makes You Beautiful", har det bare gått i én

onedirection.jpg

retning; rett til himmels. I løpet av et drøyt år har One Direction solgt 12 millioner album og singler.

Her er altså album nummer to , og dette er årets mest forhåndssolgte på Platekompaniet. Det kjøperne får er en solid pakke med glad og lystig pop som handler om forelskelse, festing og rett og slett ha det gøy. Rutinerte hitmakere er hentet inn som låtsnekkere, og lyden av de tidvis spretne og lekne poplåtene fylles med en offensiv sjarm og et fett lydbilde som det er lett å like umiddelbart.

Men som med de fleste andre boyband , er det ikke mye å finne under overflaten. Det meste er lett forglemmelig. Og for de som ikke er inne i 1D Mania-feberen, kan dette lett bare høres ut som en resirkulering av det som Westlife, Take That og Backstreet Boys har gjort før dem.

Konserten deres i Telenor Arena 7. mai er for lengst utsolgt, og One Direction er sikret suksess nær sagt i hele verden lenge ennå. Sånn er det bare.