**Davy Jones' Locker

Sted: Sub scene, Bylarm**

**fredag kl. 22.30

Publikum: Ca. 100. Spilletid: 35 minutter.**

De har jobbet hardt for å komme dit de er nå. Davy Jones' Locker har noe å fare med. Ingen tvil om det. Men de mangler fortsatt et par-tre killerlåter før de når dit de ønsker selv; nemlig på rockehimmelen blant de store.

Ambisjonene deres er tydelige fra scenen. På Sub scene i Kirkegata i Oslo under Bylarm fredag var det ingen aldersgrense og ingen alkoholservering. Davy Jones' Locker klarte å få det delvis unge publikummet til å lytte, men det tok aldri av. Det gjør det sjelden når et rockeband spiller låter som få har hørt tidligere.

Det er grunn til å glede seg til debutalbumet som kommer før sommeren. For bandet har en rekke catchy og tøffe rockelåter et sted mellom pønkete pop og stonerrock. Noen av dem virker litt lite originale, men de har masse stilige taktskifter og herlige melodilinjer som kan komme til å forføre et stort publikum.

På scenen er de utadvendte og energiske og visuelt sterke. Davy Jones' Locker mener alvor, samtidig som de har det gøy på scenen. Det er en bra kombinasjon i jakten på å få adgang til de store scenene.

RUNE SLYNGSTAD