Idol-audition

Sted: Vindmøllen

Tid: Fredag til søndag

I helgen kommer Idolsirkuset til Kristiansand. Det starter fredag klokken 12 med precasting. Lørdag og søndag skal 160 heldig utvalgte synge for Idol-juryen. For mer utfyllende informasjon se egen sak på motstående side.

A tribute to Eva Cassidy

Sted: Søgne Gamle Prestegård

Tid: Fredag 19.30

Vigdis Wisur har imponert voldsomt i konsertforestillingen «A Tribute to Eva Cassidy». Vigdis er en stor fan av Eva og mente at hun, etter sin tidlige bortgang, fortjente en tribute-konsert. Hittil har konserten gått for fulle hus i Oslo, Sarpsborg og Bergen. Manus og regi er ved Herman Bernhoft.

Halloween Party

Sted: Midnight Cafe

Tid: Fredag 21.00

Redemption Goth & Metal Club er en av dem som inviterer til Halloweenfest i helgen. Det er gratis inngang og vil bli delt ut premie for beste kostyme.

Halloween Party

Sted: Markens

Tid: Fredag 21.00

Club Lestat er andre aktør som ønsker å invitere til Halloween moro fredag kveld. Lumsk spiller til dans.

Oslo Danseensemble

Sted: Agder Teater

Tid: Fredag 20.15

Oslo Danseensemble fyller ti år og feirer med tolv dansere i en jubileumsforestilling. Det vil bli tre urpremierer og en helt ny koreografi av Jo Strømgren.

Markens konserter

Sted: Markens

Tid: Fredag, lørdag og søndag

Fredag er det konsert med Bloody Mary & the Teqila Boys. Lørdag spiller DJ Edwin. Søndag er det vinkveld med live musikk. Konsert med Kenneth Silden og Ian Kolstad. Gratis inngang.

På bedringens rand

Sted: Agder Teater

Tid: Lørdag 18.00

Revy med Han Innante og kamerattar. Han Innante fra «Radio Innante» er kjent for en rekke underholdningsinnslag fra nærradio, NRK, P1 og P2. Våren 2000 deltok han på «Du skal høre mye» med Tore Skoglund på NRK1. Kristiansand Janitsjar

Sted: Agder Teater

Tid: Søndag 18.00

Høstens konsert spenner over et variert repertoar fra latinske rytmer til standard underholdningsmusikk og storband. Dirigent er ikke ukjente tidligere musikkmajor og sjef i Divisjonsmusikken, Harald Rødal. René Andersen er gjesteartist.

Susanna and the Magical Orchestra

Sted: Markens scene

Tid: Søndag 22.00

Kristiansand Jazzklubb inviterer til konsert med Susanna and the Magical Orchestra søndag kveld. Susanna Karolina Wallumrød på vokal og Morten Qvenild på tangenter.

Retrospektiv utstilling

Sted: Christiansands Kunstforening

Tid: Fredag, lørdag og søndag

Kristiansands store maler, Viggo Aadnevik, har fylt 60 år og stiller ut 75 bilder i kunstforeningen. Utstillingen inneholder bilder fra hele Aadneviks kunstnerliv.