Skuespilleren, som er gift med sangeren Josh Kelley, tror hun ville bli en fryktelig agent fordi hun alltid røper hemmeligheter, men liker å gjemme seg bort på rare steder.– Jeg ville vært en fryktelig dårlig hemmelig agent. Jeg kan ikke holde på en hemmelighet, og jeg er ikke den som sniker meg rundt. Men jeg må tilstå at jeg er veldig god til å gjemme meg. Jeg gjemmer meg, og mannen min er fryktelig dårlig til å finne meg. Jeg liker å hoppe fram bak dører og skremme ham, sier hun.

I tillegg til at hun liker å skremme Josh, sier Katherine at hun ikke går av veien for å si hva hun synes om ham, selv om det gjør ham opprørt.

– Det er enkelte ting som sårer et annet menneskes følelser om du sier det høyt. Jeg har en tendens til å si det uansett fordi jeg synes det er bedre å være ærlig. Jeg gjorde det svært tøft for ham nylig fordi han hadde fått en ny frisyre til coveret på countryplata han gir ut. Jeg likte den ikke, selv om alle andre elsket den. Jeg sa: «Du ser ikke ut som deg selv. Du er egentlig sexy, du er en mandig kar og dette ser metroseksuelt ut.» Til slutt hørte han ikke på meg lenger, sier Heigl til Parade.com. (©NTB)