— Folk sier til meg, «brystene dine ser enorme ut i den kjolen!». Men jeg er lykkelig med det jeg har. Jeg gir dem husrom på smakfullt vis, sier Scarlett ifølge Contactmusic.21 år gamle Scarlett toppet i mars listen til herremagasinet FHM over de hundre mest sexy kvinnene i verden, etter å ha stormet rett inn på 9. plass i fjor. Og to av fortrinnene hennes opptar tydeligvis mange. Blant dem designeren Isaac Mizrahi, som var på stedet-kommentator på den røde løper under Golden Globe-utdelingen i mars.

Han ble så opptatt av Scarletts dypt utringede, røde Valentino-kjole, at han på direkten grafset tak i hennes ene bryst under påskudd av at han var interessert i hva av undertøy som holdt dem oppe - og skapte skandale.

Selv er Scarlett tydeligvis opptatt av at det skal være smakfullt, det hun har på seg. Ifølge IMDB.com har hun uttalt dette om sine klesvaner:

— Jeg sjekker alltid i speilet før jeg går ut for å se at ingenting er gjennomsiktig. Jeg liker å se bra ut, men jeg synes det er måter å gjøre det på som er mer smakfulle enn å bruke bikini uansett hvor du skal. (©NTB)