Liker du The Margarets og Number Seven Deli? Da er soloalbumet til Rune Berg nærmest som et must å sjekke ut.Gitaristen og sangskriveren fra øya Giske ved Ålesund har gitt oss mange gode popstunder via bandene som er nevnt ovenfor. På dette soloalbumet er han vokalist også. Det fikser han bra. Kjernen ligger likevel i de fine og flotte melodiene og de lekre instrumentale detaljene som strøs rundt som smakfullt og fristende krydder.

Rune Berg er en popmann i sporene etter Sir Paul McCartney, Jeff lynne og Prefab Sprout. Og "Hølå" er altså ikke så langt unna bandene han er med i stilmessig. Tittelen er et sunnmørsk uttrykk for bule eller hull, noe som sikkert skal forklare hvor mannen er plassert når det gjelder uttrykk og smak når han skaper og danderer musikk i det populære studioet på Giske, der mange artister har spilt inn musikk de siste årene.

Han byr på ti låter som tikker inn på rundt 40 minutter. Det låter uanstrengt og fint. Nydelig og harmonisk, men likevel langt fra meningsløst. Åpneren "Breaking News" setter standarden med sin lekre innpakning, og de gode låtene fortsetter å dominere og regjere utover i albumet. Robert Post og Asbjørn Ribe er blant medhjelperne. Alle er i den samme gode "Hølå".