DumDum Boys på scenen under Norwegian Wood i Oslo for fire år siden, Lørdag spiller de på Lillesandsdaene Foto: Lien, Kyrre

— Vi har ikke tenkt å erobre verden, og vi skal ikke bil millionærer. Men vi har absolutt tenkt at folk skal huske oss etter konserten på lørdag - og ikke bare tenke på oss som «de der som spilte før DumDum Boys på Lillesandsdaene», sier Daggi Steffensen-Helling.

Lillesandsmannen har tatt turen fra sitt arktiske eksil i Tromsø for å spille på Lillesandsdaene med bandet John Walkers. Konserten på Havnetomta lørdag fungerer også som slippkonsert for den nyinnspilte singelen «The Drink».

— Det som er litt artig, er at alle som er med i bandet har spilt på Quart på et eller annet tidspunkt, sier Steffensen-Helling.

Selv gjorde han seg bemerket på det tidlige 2000-tallet som gitarist i bandet Hangface som dro på turne- og plateinnspillingsturer til USA. Hangface opptrådte på Quartfestivalen tre år på rad.

John Walkers' vokalist Line Saus var på sin side med i Pulp Vixen som spilte på Quart i 2002. Resten av besetningen har opprinnelse i bandet Bad Boys Club som spilte på Quart i 2001. John Walkers ga ut sin første singel i fjor, og de har også vært med å skrive Tromsø Hockeys klubbhymne.

— Vi har ambisjon om å få spilt inn en fullengder i løpet av høsten. Nå håper vi bare folk skuffer seg ut av sofaen og ned på Havnetomta når VM-kampen er ferdig på lørdag, sier Steffensen-Helling.