KRISTIANSAND: Nå går kommunikasjonssjef Øystein Samnøen i Barnevakten hardt ut mot TV 3 som viste Arambasics sinneutbrudd søndag kveld.

— Som voksen synes jeg uttalelsene er forkastelige og usmakelige. Som medietolk synes jeg det er lite heldig at TV 3 klipper inn hele sekvensen fordi det er veldig sterke ord. Det hele forsterkes av at han står med en kniv, som han retter mot den kvinnelige deltakeren, sier Samnøen til VG.

- Du lukter dritt

TV-seerne fikk overvære litt av en skyllebøtte fra Peter Arambasic søndag.

"Du er styggest av alle sammen. Jeg så på bildet... Ikke bare det, du er falsk i tillegg. Hold deg langt unna. Du er så råtten. Du lukter dritt. Da jeg kom med båten, så kjente jeg lukten av deg. Du er jo verre enn en klapperslange. Du er jo stygg i tillegg. Se på deg selv. Se deg i speilet, " sa Arambasic til Alice Balto.

Opptrinnet skjedde etter at kristiansanderen måtte forlate programmet forrige søndag. Denne søndagen kom han tilbake til øya, fordi deltaker Gunnar Norbeck (31) måtte trekke seg grunnet smerter ryggen.

Tidligere hadde Alice Balto og Peter Arambasic vært venner. Men da Balto i stedet allierte seg med de andre damene på øya, kjølnet vennskapet kraftig. Arambasic la ikke skjul på frustrasjonen da han kom tilbake på øya.

- Hadde lyst til å lage litt god TV

Han angrer imidlertid ikke på det han sa, selv etter å ha sett TV-programmet med Baltos gråtende reaksjoner.

— Da jeg skjelte ut Alice var nesten alt planlagt. Hvis hun provoserte frem noe, så skulle jeg gjøre det sånn. Jeg hadde lyst til å lage litt god TV, og jeg hentet faktisk TV-folkene før dette skjedde. Det ser ut som jeg lykkes, for jeg har fått positiv respons både i fanpost og på Facebook, sier Arambasic til VG.

Han forteller også at han gjerne kan tenke seg å jobbe mer med TV og film, og drømmer om en rolle i Prison Break eller Lost.

— Jeg tror jeg kunne gjort en god jobb der.

Men Øyvind Samnøen i Barnevakten tror ikke Arambasics oppførsel på TV kommer til å hjelpe ham i en videre skuespillerkarriere.

— Det er reality, ikke en spillefilm, og det gjør det bare mer truende. Å bruke vold og trusler som virkemiddel for å komme på TV senere, mener jeg kategorisk diskvalifiserer ham som rollemodell på TV, sier Samnøen til VG.

TV 3 mener imidlertid de ikke burde sensurert mer enn de gjorde, og mener de måtte ha med utskjellingen for å fortelle hele historien.