— Det er fint at jeg er programleder, for da slipper jeg å bli kåret som den verste, forteller en lattermild Tommy Sharif.

Dekkongen har fått ansvaret for å lede programmet og de dårlige sjåførene i TV3 storsatsing «Norges verste sjåfør». Men Sharif innrømmer at han var litt skeptisk da kanalen tok kontakt.

— Jeg var sikker på at de skulle kåre meg som den verste, før programmet i det hele tatt hadde startet, sier Sharif.

«Dekk-kjendisen» har hatt førekortet i 12 år. Men tidligere i høst måtte han levere tilbake sin 12 millioner kroners dyre Koenigsegg racebil på grunn av sine «dårlige» bilferdigheter.

Moro - Etter de spurte meg om jeg kunne ta jobben måtte jeg tenke litt.

Men han fant ut at dette var en mulighet han ikke kunne takke nei til.

— Dette blir min første gang som programleder. Jeg valgte å takke ja til jobben fordi det hørtes ut som en morsom greie. Jeg har levd og tenkt bil hele livet. Så dette kommer til å bli gøy, konstaterer Tommy Sharif.

Taperen til slutt Programmet starte med 10 bilister. Hver uke ryker den «beste» av sjåførene ut. til slutt står Norges verste sjåfør igjen.

Det britiske konseptet, som nå har gått sin gang i 18 europeiske land, er ventet å komme på TV-skjermen til våren. Men hva vinneren/taperen vil stå igjen med er ikke bestemt. Men tittelen «Norges verste sjåfør», kan Sharif love at personen får.