«World of Warcraft» er tidenes onlinespill. Nå har spillet nådd over ni millioner onlineabonnenter som vandrer rundt i spillets magiske fantasiverden.

– Vi er henrykt over at spillere rundt om i verden fortsatt omfavner «World of Warcraft» med en slik entusiasme, sier Mike Morhaime, president i Blizzard Entertainment, i en pressemelding.

Populær tilleggspakke

Deler av æren for økningen får tilleggspakken «World of Warcraft: The burning crusade», som ble sluppet i Europa og USA i januar i år. Bare i løpet av det første døgnet etter lanseringen, solgte tilleggspakken i utrolige 2,4 millioner eksemplarer fordelt på de to kontinentene.

Blizzard jobber for tiden med å lansere tilleggspakken i Kina, noe som helt sikkert vil føre til ytterligere økning i antall abonnenter.

– Vi har arbeidet hardt for å gi spillerne våre en fengslende opplevelse, og vi vil fortsette å oppdatere spillet slik at de kan spille med glede i mange år framover, sier Morhaime.

Mest solgt i Norge

«World og Warcraft» har vært det mest populære MMORPG (massively multiplayer online role-playing game)-spillet siden lanseringen i 2004 og 2005, og ble det bestselgende spillet på verdensbasis både i 2005 og 2006. Tilleggspakken ble også det desidert mest solgte spillet i Norge i første halvdel av 2007, med nesten fire ganger mer solgte eksemplarer enn neste spill på lista, «The Sims 2: Årstider».