Han kaller seg «Chris Crocker» og er ihuga fan av den skandaleforfulgte popstjernen. Etter å ha lagt ut en videosnutt på YouTube, hvor han strigråtende bønnfaller verden om å la henne være i fred, er han blitt verdensberømt. Videoen ble en sensasjon, og har nå passert 8 millioner visninger, skriver Ananova.

Kontaktet av tv-selskap

Etter den enorme YouTube-suksessen har 19-åringen fra Tennessee i USA ifølge Variety nå blitt kontaktet av tv-selskapet 44 Blue Productions, som ønsker å gi han sitt eget tv-program.

Crocker har også blitt intervjuet både på CNN, Fox News, MSNBC og Howard Stern show etter at Britney-videoen tok av.

— Dere vil bare ha mer, mer, mer

Den unge amerikaneren la ut videoen for å vise sin sympati for Britney Spears etter at hun ble hetset av pressen verden over for sitt dårlige comeback på MTV Video Music Awards i Los Angeles tidligere denne måneden. I videoen sitter han gråtende og tørker bort maskara og tårer mens han hyler:

— Singelen hennes heter «Gimme More» fordi det er det eneste dere vil ha. Mer mer mer... Dere skulle føle dere heldige fordi hun i det hele tatt gidder å opptre for drittsekker som dere!

Homofil fan

Crocker, som ikke legger skjul på at han er homofil, bor med siden dypt religiøse besteforeldre i Tennesse.

Etter at han ble verdensberømt, har hverdagen blitt ganske annerledes.

— Det er som en virvelvind for meg. Jeg føler jeg får mer oppmerksomhet enn Britney, har 19-åringen uttalt til magasinet Salon.