— Drømmen er at headlinere som Red Hot Chilli Peppers eller Metallica står på scenen på Hove-festival neste sommer, sier initiativtager, Svein Bjørge.

Etter flere år med nitidig planlegging klarte han til slutt å overtale quart-general gjennom 15 år, Toffen Gunnufsen, til å bli med på laget.

— Jeg turte ikke gjennomføre dette før jeg fikk med meg Toffen på laget. Sammen med Gunnar Eide er han i en egen elitedivisjon i forhold til booking i Norge, sier Bjørge til fvn.no.

— Hvorfor falt valget på Hove leir i Arendal?

— Jeg hørte om leiren, dro ned og så med en gang at dette var det perfekte stedet. Denne festivalen kommer til å skille seg en del fra Quart. Det er en byfestival. Her er alt sentrert på en halvøy. Det blir mer som Roskilde, sier Bjørge.

— Norge har manglet en slik festival. Quart-festivalen har f.eks vært for liten til å få de helt store artistene. Nå blir vi store nok, fortsetter han.

Hove-festivalen vil bli arrangert enten helt i slutten av juni eller i begynnelsen av juli. Det er i det samme tidsrommet som Quart-festivalen tradisjonelt har gått av stabelen.

— Det kan vi ikke forholde oss til. Dette er business. Men vi håper selvfølgelig at Quart vil overleve. De vil nok måtte endre profilen sin litt, sier han.

Hove-festivalen er foreløpig langt unna å få spikret det økonomiske.

— Vi har ingen avtaler, men jeg har hatt flere møter med sponsorer, og de ser i likhet med meg potensialet i dette. Da jeg kunne fortelle at Toffen blir med på laget, ble de enda mer overbevist. Han er en merkevare, sier Bjørge.