For en måned siden ble det klart at Snoop Dogg ble nektet visum til Storbritannia etter å ha blitt arrestert på flyplassen Heathrow i fjor på grunn av bråk.

Nå får ikke rapperen komme til Australia heller, melder Reuters.

800 timer samfunnstjeneste

Snoop fikk ikke innpass til det lille kontinentet etter å ha feilet en karaktertest. Dette uttalte australske myndigheter torsdag.

Innvandringsminister Kevin Andrews bekreftet at Snoop Dogg har fått kansellert visumet, noe som skyldtes dommen i amerikansk rett tidligere i april. Da hadde ikke Snoop noen innvendinger mot våpen— og narkotikatiltalen som var tatt ut mot han.

Dermed ble det 800 timer samfunnstjeneste for artisten som egentlig heter Calvin Broadus, i tillegg til fem års prøvetid.

Skulle menge seg med Richie

— Han virker ikke som en fyr man ønsker å ha i dette landet, sa Andrews til en lokal radiostasjon.

Allerede søndag skulle Snoop Dogg ha møtt opp på MTVs Australian video music awards i Sydney, der også partyjenta Nicole Richie vil være tilstede.

Pink, Fergie og Good Charlotte er blant artistene som vil opptre under utdelingen.

Forbundet med gjengaktivitet

Snoop Dogg har solgt over 17 millioner plater og hadde 28 dager på å forklare hvorfor han bør slippe inn i Australia.

— Denne mannen har vært et medlem av en Los Angeles-gjeng og er tydeligvis fremdeles assosiert med dem. Gjengen har vært involvert i både mord, ran og narkotikadealing i L.A.-området, fortsatte Andrews.

I oktober i fjor ble Snoop igjen pågrepet rundt en flyplass, da i California. Politiet stoppet artisten ved Burbank lufthavn og fant både et våpen og marihuana i bilen hans.

I mars ble Broadus anholdt i Stockholm etter en narkorazzia og testet da positivt på cannabisbruk.