Madcon vant prisen for årets musikkvideo med «Liar».

Duoen Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam tok imot prisen under TV 2s program «Fredag» i kveld.

— Det er en feit video, konstaterte Tshawe Baqwa kjapt.

I videoen ser vi Tshawe og Yosef farte rundt i skoleuniformer på en amerikansk high school.

Underholdende nok, men Madcon er raske med å gi æren for prisen til alle hip-hop-videoers viktigste ingrediens: Lettkledde kvinns.

Se videoen nederst i saken!

Sexy skoleberter, blant andre glamourmodellene Triana Iglesias og Monica Hansen, er nemlig en viktig og vrikkende del av handlingen. Og det spares ikke på dampende dusjscener.

— Det viktigste er faktisk damene altså. The ladies, sier Tshawe.

- Sniker fortsatt på bussen

Som mange nok har fått med seg nå, har Madcon hatt et jubelår av de sjeldne. Topplasseringer på hitlister over hele Europa og opptreden på World Music Awards er bare to av stikkordene. Og snart venter USA-lansering.

Yosef Wolde-Mariam har tidligere uttalt at han skulle slutte å snike på bussen, ja han skulle faktisk kjøpe bussen, om bandet hans tok av. Dette ble han konfrontert med av TV 2s programleder Stål Talsnes.

— Ja, jeg skulle slutte å snike på 37-bussen. Men jeg sniker fortsatt. Det sitter igjen, jeg glemmer å kjøpe billett, tilsto Yosef under kveldens sending.

Kan få to priser

Madcon har nå hanket inn den første av to mulige Spellemannpriser. Under showet i Oslo Spektrum i morgen kan duoen også få pris for årets hip-hop-plate

De andre nominerte i klassen for årets video var Beady Belle, Madrugada, Maria Mena og Thom Hell.

Se listen over alle Spellemann-nominerte her.

Her er videoen: