«The Times the are a-changin'» sang Bob Dylan tidlig på 60-tallet. Enkelte fans av legende vil sikkert mene at det utsagnet er dekkende for den neste platen Dylan gir ut. Hans offisielle nettsider bekrefter nå ryktene om at hans neste utgivelse, nummer 47 i rekken, blir en juleplate. Juleplaten har fått navnet «Christmas in the heart», og den gis ut 13. oktober.

Sanger

Den komplett sanglisten er foreløpig ikke klar, men ifølge nettsiden har Dylan spilt inn «Here Comes Santa Claus», «Winter Wonderland», «Little Drummer Boy» og «Must Be Santa». Columbia Records melder at alle inntektene som albumet genererer i USA vil gå til organisasjonen Feeding America, og målet er å sikre fire millioner måltider til mer enn 1,4 millioner mennesker i høytiden. Dylan skal også samarbeide med to andre veldedige organisasjoner for å hjelpe til med å skaffe mat til trengende i Storbritannia og i flere utviklingsland.

Album

Presidenten i Feeding America, Vicki Escarra, er selvsagt storfornøyd med å få Dylan som ambassadør for organisasjonen.

– Da vi henvendte oss til Dylan og spurte ham om å engasjere seg i vår organisasjon hadde vi aldri forventet at han så sjenerøst ville donere alle inntektene til vårt formål, uttaler hun i pressemeldingen.

Dylan håper tiltaket kan hjelpe mennesker i høytiden.

– Det er en tragedie at mer enn 35 millioner mennesker bare i dette landet, 12 millioner av dem barn, ofte går sultne til sengs og våkner opp hver morgen usikre på hvor deres neste måltid skal komme fra, melder Dylan.

Dylans juleplate følger opp «Together Through Life» som kom ut i april i år. Albumet debuterte på toppen av de amerikanske albumlistene. Den tilsynelatende evigvarende turneen til

Seattle, Portland, Eugene, Berkeley, Los Angeles, Phoenix and Las Vegas, with more to come.