Michael Jackson har tre barn, Prince Michael (12), Paris (11) og Prince Michael II (7). Men i det siste har særlig britisk presse spekulert i at norske Omar Bhatti (25) er Michaels fjerde barn.

Den britiske tabloidavisen The Sun har jaktet på Omer Bhatti og hans familie. Resultatet ble en presentasjon av Jacksons mulige «hemmelige sønn» fra Norge.

Både The Sun og National Enquirer publiserte artikler der opplysningene om Omar Bhatti ble omtalt som sannhet. Sakene har siden gått verden rundt, og Michael Jacksons eldre bror, Jermaine, har uttalt at Omar vil bli behandlet på lik linje med de andre tre barna dersom en DNA-prøve skulle vise at han faktisk var Michaels sønn.

Bhattis tidligere manager, Tor Helgeton, avviser blankt alle ryktene. Han sier til vg.no:

— Jeg kan personlig garantere at disse påstandene er rent oppspinn.

Feil, feil

Og nå sier flere eksperter, som kjente Jackson og hans familie godt, at avisene bare rapporterer tull.

— Kanskje Michael elsket ham som en sønn, behandlet ham som en sønn og kanskje Bhatti følte at Michael var som en far for ham. Men at det faktisk var et far-sønn-forhold mellom de to, kjøper jeg ikke, sier Stuart Backerman, en tidligere talsmann for familien, til ABC News.

Forhold?

Artiklene til The Sun og National Enquirer hevder at Bhatti var et resultat av et kort forhold mellom Michael Jackson og Omer Bhattis mor Pia i 1984. Men dette er imidlertid umulig, da Omer ifølge offisielle papirer ble født i juni samme år.

— Omer var ikke Michaels barn. Tror du ikke at han ville ha blitt nevnt i testamentet?, sier en kilde som arbeidet ved Neverland til ABC news.

Ryktene om at Omer Bhatti kunne være Jacksons ukjente sønn, begynte for første gang å svirre allerede i 2004, da den anerkjente kjendisskribenten Roger Friedman i Fox News hevdet at Michael Jackson hadde fortalt flere av sine nærmeste medarbeidere at han var guttens far. Jackson skal ha kommet med disse påstandene fordi han stadig ble spurt om hvorfor gutten alltid oppholdt seg på Neverland, skriver vg.no.

Journalisten Friedman, som har skrevet om Michael Jackson i mange år, og som regnes som svært troverdig på området, var allerede den gangen klar på at Omer Bhatti ikke kunne være Jackos sønn ettersom popkongen aldri hadde hatt et forhold til hans norske mor.

— Omer er ikke hans sønn. Det begynte å bli et problem for Michael å forklare hvorfor Omer hele tiden var i nærheten, og derfor begynte han å si at gutten var hans sønn. Han diktet opp hele historien. Han hadde ikke noe forhold med den norske kvinnen. Det er ingen mulighet for det. Jackson møtte familien for første gang i Tunis, og jeg har kilder som bekrefter dette, sa Friedman til VG allerede dengang.