TV 2 har gitt etter for presset, og bestemt seg for igjen å vise den amerikanske tv-serien «Pacific Blue» på TV 2 Zebra i sommer. I en pressemelding forteller planleggingssjef Anette With at presset har kommet både på mail og via Facebook.

– «Pacific Blue» er tidenes mest etterspurte repriseønske på TV 2. Det er klart det gjør inntrykk når tusenvis av TV 2-seere ønsker en serie så sterkt tilbake på skjermen. Vi hadde neppe satt opp «Pacific Blue» på nytt uten det voldsomme engasjementet som har vært på blant annet Facebook, opplyser With.

Sommer

Sykkelpolitibetjentene i «Pacific Blue» var fast innslag på TV 2 hver sommer fra 1997 til 2005. Da TV 2 valgte å bryte denne tradisjonen sommeren 2006, startet fansen kampen for å få serien tilbake på skjermen. Medlemmene i aksjonsgruppen på Facebook har det siste året teppebombet e-postkassen til planleggingssjef With med ønsker om å få «Pacific Blue» tilbake, og etter to år gir planleggingsjefen nå etter:

– Det er fascinerende å oppleve det sterke engasjementet rundt denne serien. Det er åpenbart at det for mange seere knytter seg mange gode sommerminner til opplevelsene de har hatt med sykkelpolitiet på Santa Monica beach, forteller With.

Sykkelpoliti

Serien vil nå bli vist på TV 2 Zebra tirsdag, onsdag og torsdag i hele sommer. Ifølge TV 2 ble «Pacific Blue» vist i fem sesonger i USA i årene mellom 1996 og 2000. Totalt ble det produsert 101 episoder. Serien følger livet til en gruppe unge politibetjenter som på offroadsykler gjør det de kan for å holde orden ved Santa Monica beach i California. Det store antallet solbrune, veltrente menn og kvinner iført lite klær har gjort at serien har blitt omtalt som «Baywatch på sykkel».