Tyler, som for tiden er aktuell i rollen som Bruce Banners kjæreste i «The Incredible Hulk», røper til Hollywood.com at hun har lyst å utvide repertoaret en smule. På spørsmål om det er noe hun foreløpig ikke har gjort som hun kunne tenke seg er svaret som følger:

– Jeg hadde elsket å gjøre en musikal. Det har jeg drømt om hele livet, sier hun.

Pappa

Kanskje slekter hun likevel en del på sin biologiske far, den notoriske rockelegenden Steven Tyler. Pappa Steven har brukt stemmen som frontfigur i Aerosmith siden begynnelsen av 70-tallet, og nå drømmer datteren om å følge etter. Men Liv har ingen ambisjoner om å bli rockestjerne.

– Jeg har altid ønsket å være en sanger, eller å få lov å synge i en eller annen sammenheng. Jeg har ikke fått anledning til å gjøre det, sier hun.

Rundgren

Liv Tyler var ikke klar over at det var Steven Tyler som var faren hennes. Hun vokste opp som Liv Rundgren, og trodde at musikeren Todd Rundgren var hennes biologske far. I Aerosmith-biografien «What it Takes» forklarer Steven at det var et sjokk å oppdage datteren.

– Jeg var ikke sikker på hvem sin datter hun var før jeg møtte henne på en Todd Rundgren-konsert. Jeg begynte å gråte. Jeg prøvde å holde følelsene tilbake men det var tydelig at hun ikke kunne unngå å se hvor nært beslektet vi var, fortalte Tyler.

Tyler tok sin biologiske fars etternavn og skapte seg raskt en karriere i Hollywood. Om en musikalrolle vinker i det fjerne vil Tyler ikke røpe noe om foreløpig.

– Jeg har nettopp gjort tre filmer på rad, og etter Hulk-filmen tok jeg en liten pause. Nå er jeg spent på å se hva det neste blir, sier hun.