KONSERT

KRISTIANSAND

Da Salvatore og Centre of the Universe spilte hos Trash Pop i 2004 oppstod den reneste rytme-eufori blant publikum. Ifølge arrangøren er dette en av de feteste konsertene noensinne på den brune baren Charlies. I morgen blir det reprise med begge band, og anledningen er intet mindre enn åpningen av Norsk Rockforbunds 25-årsjubileum. Den skjer i form av en rekke klubbkonserter landet rundt, og Trash Pop er først ut.

Salvatore spiller krautrock/elektronika uten vokal, og er en hypnotisk opplevelse med «rytmisk, lettbent instrumentalrock».

Bandet fra Oslo gav nettopp ut sin sjette plate. Den heter «Days of Rage» og ble kastet til massene 1. januar. Bandet vant Spellemannspris i 2003, men kritikkene for den siste platen har vært blandede. At bandet er en sugende opplevelse live er det ingen tvil om.

Men elektronika fremført på instrumenter er en krevende øvelse å sette ned på plate. At det fungerer live i morgen er derimot så godt som garantert, selvsagt med mindre strømmen går. Torgeir eikeland