Paret har invitert kjendiser til en fest søndag 21. mai i sitt hjem i Hertfordshire som går under navnet Beckingham Palace for å samle inn penger til Unicef.— David og Victoria gjør alt de kan for at festen skal bli spektakulær, men de er også fast bestemt på å få samlet inn så mye penger som mulig. Det kommer til være et par dusin rikinger der, og de vil være sikre på at pengene brenner hul i lommene deres, sier en kilde til den britiske avisa The Mirror.

Victoria overtalte blant annet juvelfirmaet Jacob and Co til å donere et par diamantbesatte klokker for han og henne verdt rundt 7 millioner kroner. Videre skal et Asprey-halsbånd til 11,3 millioner kroner og en Bentley spesialmodell til rundt 3,4 millioner kroner under hammeren.

Den britiske TV-kjendisen Graham Norton skal være auksjonarius mens kjendiskokken Gordon Ramsey skal stå for matlagingen.

Gjestene, som inkluderer hele det engelske fotballandslaget og celebriteter som prins Charles, Sir Elton John, Liz Hurley og Tom Cruise, vil blant annet få høre Robbie Williams synge duett med soullegenden James Brown. (©NTB)