Faren Jamie Spears har sammen med advokat Andrew Wallet vært Britneys formynder siden 31. januar. Torsdag ble det bestemt i et rettsmøte at Jamie Spears beholder kontrollen over datterens midler fram til 31. desember 2008 melder kjendisnettstedet tmz.com. Avtalen åpner for en vurdering halvveis, den 28. oktober.

Kommet seg

Det hersker liten tvil om at Britney Spears, som ble tante for kort tid siden, har kommet seg betraktelig på den tiden faren har hatt kontrollen. Men hun har ikke fått mer enn besøksrett til de to barna hun har sammen med eksmannen Kevin Federline.

– Forskjellen fra begynnelsen på dette året til nå er forbausende, uttalte advokaten hennes, Laura Wasser, til Heat Magazine tidligere denne uken.

Helseregime

Popprinsessen har begynt på et strengt helseprogram for å komme i form igjen etter en lang nedtur som kulminerte i sykehusinnleggelse i januar. Ifølge Heat har sangerinnen blant annet kuttet ut koffeinholdige drikker og taco, og får isteden mat levert på døra fra et helsefirma. Andre som benytter seg av denne tjenesten er Nicole Kidman og Paris Hilton.