Stjernen, som har fått sin berømmelse gjennom «Twilight»-filmene, sier hun fant det vanskelig å takle at hun plutselig ble så kjent.22-åringen, som spiller vampyren Alice Cullen, innrømmer at hun ble sjokkert da den første filmen skapte massehysteri blant tenåringer da den kom ut i 2008. – På et tidspunkt hadde jeg et lite sammenbrudd ettersom alt var så nytt og alt ble kastet mot meg veldig raskt. Jeg tenkte: «Hvorfor får jeg vite alt dette?», sier hun til magasinet Interview. Hun legger til:

– Hvorfor bryr folk seg om hva jeg har på meg eller hva jeg spiser, og hvorfor ser folk ned på meg fordi jeg går med høye hæler? Det er ulempen med å være i offentlighetens søkelys. Når jenter kommer til meg og sier: «Du er mitt forbilde» så er det veldig smigrende, men det er også skremmende ettersom jeg ikke er perfekt og jeg kommer til å gjøre feil.

– Jeg har akkurat bestemt meg for at jeg må leve mitt eget liv og drive med det jeg har for vane. Forhåpentligvis vil folk like meg for den jeg er, ikke for den jeg gir meg ut for å være. (©NTB)