VENNESLA: I morgen kommer den amerikanske vokalisten, sangforfatteren og arrangøren David Phelps til Filadelfia i Vennesla. Som medlem i vokalgruppen Gaither Vocal Band har han deltatt på utallige konserter, cd– og dvd–innspillinger verden over. På fredagens konsert opptrer han sammen med amerikanske musikere og det norske koret Voice of Joy.

Gjennom sine år sammen med Gaither Vocal Band har David Phelps etablert seg som en av de mest anerkjente vokalistene innen kristen musikk. Hans nyeste produksjon har fått tittelen «The Voice», og han vil fremføre låter både fra det nye albumet og kjente sanger fra tiden med Gaither Vocal Band.

Voice of Joy er basert i Haugesund, og er et av Norges mest aktive gospelkor. Koret ble blant annet brukt på årets Spellemann–show som korister for en rekke av artistene. I tillegg gjør koret årlige turneer i USA og er nettopp tilbake fra en treukers turné i Tennesee og Florida. Koret har tidligere samarbeidet med David Phelps ved flere anledninger, både i Norge og i USA.