Michael Lohan fikk et mindre infarkt tirsdag denne uka, og sier datteren har sendt en tekstmeldingen til ham. De to har ofte vært i tottene på hverandre etter at han gikk ut offentlig og fortalte om private beskjeder hun hadde lagt igjen på telefonsvareren, og la ut om hennes helse.– Jeg fikk en meldingen fra Lindsay som lød som følger: «OMG. (Oh my god, red.anm.). Jeg håper du har det bra», og mine andre barn har også vært i kontakt med meg, sier han.

49-åringen hevder at det skal mer til enn et hjerteinfarkt for å ta livet av ham og viser til at han har vært gjennom harde tak tidligere i livet.

– Jeg har vært gjennom mye i livet. Jeg har sittet i fengsel, vært gjennom diverse rettssaker og kjørte til og med en Ferrari over et stup en gang, så det skal mye mer til enn dette for å gjøre slutt på meg, sier han.

Michael Lohan skal få utvidet årene for å fjerne blokkeringene i årene inn til hjertet, men sier samtidig at det kan være nødvendig med mer kirurgi hvis det ikke virker.

– Kirurgene håper at det er tilstrekkelig, men hvis ikke er det mulig jeg må få en by-pass-operasjon med en gang, sier han til RadarOnline.com. (©NTB)