Det er ikke klart hva Sheen får behandling for. Tidligere har han vært innlagt til rusavvenning, både fra dop og alkohol. En kilde sier til People at problemet denne gangen er følelsesmessig problemer i kjølvannet av voldssaken han er siktet for – og at han ønsker å forhindre tilbakefall.– Som et forebyggende tiltak har Charlie Sheen lagt seg inn på en rehabiliteringsklinikk, sa Sheens talsperson. Ifølge vilkårene for hans kausjon forplikter Sheen seg nemlig til å holde seg unna både medikamenter og alkohol – og risikerer fengsel dersom han bryter dem.

Kildene til People sier videre at Charlie Sheen er stresset og sliten, og tenker både på tvillingsønnene på et år og på Brooke.

– Han følte han trengte å komme seg vekk fra de negative kreftene rundt seg og klarne hodet, hvile og ta en kort pause. Han bruker ikke noe, og ønsker heller ikke det.

Sheens kone Brooke Mueller la seg inn en rusavvenningsklinikk tidligere denne måneden. Angivelig skal tvillingsønnene bo hos farens foreldre, Martin Sheen og hans kone Janet, og også tilbringe tid hos moren på hennes klinikk. Brooke Muellers mor planlegger også å komme til California for å hjelpe. (©NTB)