Skilsmissen er uunngåelig, det innser også Jesse James. Men han vil likevel helst ikke at den skjer – fordi han fremdeles elsker Bullock, melder TMZ.Behandlingsopplegget gjaldt ikke bare James’ sexavhengighet. Han skal også ha fått hjelp til å mestre sitt sinne så vel som å håndtere en oppvekst med vold og overgrep. Han hevdet han ble terrorisert av faren, og at alle de tøffe greiene med fotballstjerne, motorsykkelbygger,”Monster Garage” og TV-stjernestatus bare var et røykteppe for å skjule at han egentlig var et mishandlet barn innerst inne.

Tøffingen tok til tårene da han sa at datteren Sunny nå er på samme alder som han selv var da faren julte ham opp så hardt at unge Jesse brakk armen. Da måtte han ta pause for å samle seg etter gråten.

Det var Jesse James’ affære med tatoveringsmodellen Michelle «Bombshell» McGee som startet elendigheten. I alt har fem kvinner stått frem og sagt de har hatt affærer mens han var gift med Bullock. Men James vil selv ikke bekrefte eller avkrefte antallet, utover at man ikke skal tro på alt tabloidene skriver.

– Jeg var utro mot min kone, var det eneste han ville si. (©NTB)