STEINKJER: Tom Hugo klarte ikke å sjarmere publikum nok under lørdagens delfinale i Melodi Grand Prix. I stedet var det Vidar Busk, Datarock og Gromth, med Emil Solli-Tangen, som stakk av med finalebillettene.

— Dette gikk ikke helt etter planen, Tom Hugo?

— Nei, ikke i det hele tatt. Det er vanskelig å spå hvem som stemmer, men enten liker ikke folk det jeg lager, eller så var kanskje de som liker det opptatt med et annet program.

— Uansett må jeg bare takke alle dem som har stemt på meg og sendt meg masse hyggelige meldinger. Det har tydeligvis vært et engasjement på Sørlandet, legger han til.

Skuffet

Han er tydelig skuffet over utfallet, men er på ingen måte en slagen mann.

— Nei, jeg har masse andre ting å holde på med. Dette er ikke noe vinn eller forsvinn for meg. Jeg har fått gode tilbakemeldinger på sangen, men den er kanskje en sang som vokser på folk. Vi får satse på litt radiospilling, sier Tom Hugo.

Mer trøkk

Ser man på artistene som gikk videre, kan det virke som at Norge ikke var klar for en rolig finalelåt. Både Datarock, Gromth og Vidar Busk leverte nemlig låter med betydelig mer trøkk i.

— Seerne ville ha noe annet enn fine pop-låter - det var ikke typisk popmusikk som gikk videre. Hele greien er jo å bevege folk, men jeg har tydeligvis ikke klart å bevege folk nok, sier Tom Hugo, og lover at det likevel skal festes ut over kvelden.

— Fest blir det uansett. Først er det offisiell etterfest og så blir det nachspiel på hotellet. Vi får satse på å vinne nachspielet heller, sier Tom Hugo.