SØGNE: Søndag vil Loch og moren bli presentert i beste sendetid på TV 2 Zebra, i det som skal bli kanalens svar på tv-suksessen "Jakten på kjærligheten" med Katrine Moholt.

Konseptet går ut på at åtte hjemmeboende ungkarer og deres mødre skal jakte på en kvinne som kan "befri" opphavet fra sin sønn. Kvinner blir oppfordret til å sende inn brev til deltakerne i programmet og i månedsskiftet oktober/november vil mennene ha valgt ut et knippe damer de ønsker å "date". Målsetningen er selvfølgelig å finne den store kjærligheten og endelig fly ut av mammas rede.

Loch meldte seg selv på til konkurransen, og var svært overrasket over å bli valgt ut som deltaker. Han har jobbet i forsvaret, driver i dag en antikvitetsbutikk og har nå bodd ti år sammen med sin 63 år gamle mor. Da han leste om " Svigerdatter søkes" fant han ut at det var på tide å ta et grep på kjærlighetsfronten.

Etter presentasjonen søndag starter innspillingen av serien. Hedda Kise vil være programleder når det endelige resultatet av kjærlighetsjakten er premiereklart i desember.

Les mer om Peter Loch i fredagens papirutgave av Fædrelandsvennen!