Roskildefestivalen arrangeres til neste år fra fra 5. til 8.juli, med en firedagers oppvarming fra 1.juli. Festivalen har sine mange trofaste fans, og de nå kan sette opp en billett til festivalen på ønskelista til jul. Fra og med i dag er nemlig hele 75.000 billetter til salgs.

Telt for fire

Ikke alle har et telt, men Roskilde vet råd og fortsetter suksessen fra i fjor. Det finnes nemlig egne teltbilletter. I tillegg til festivalbillett, får du et ferdig oppslått telt. Basic-utgaven finnes det 500 av. Da får du et telt for to, billett og et badebånd. Vil du ha god plass til gjester, kan du kjøpe luksusutgaven: Et telt med plass til fire, festivalbillett og to badebånd. Denne utgaven finnes det 1000 av. Du kan ikke kjøpe et telt for seg. Get a tent-billettene kan kun kjøpes på billetnet.dk. De vanlige billettene får du på Ticketmaster.

Julepass

Det blir en travel juni og juli sommer for festivalfolket. Hovefestivalen i Arendal arrangeres fra 25. til 29.juni. Så kommer Quart-festivalen som varer fra.3. juli til 7.juli. Her kan de kjappeste sikre seg festivalpass allerede. Quartfestivalen legger nemlig ut sine såkalte juleplass, det er ukepass til en litt billigere pris enn de som kommer i salg til neste år. Fredag morgen legges det ut 500 av dem.