OSLO: Anna Rasmussen (21), bedre kjent som «Mamma til Michelle», trekker seg fra den kjente TV 2-satsingen.

Det melder tv-kanalen på egne nettsider.

– Jeg hadde gledet meg veldig til denne høsten. Men på grunn av ting som skjer i privatlivet, så må jeg dessverre trekke meg. Det var skikkelig vanskelig for meg å ende på dette valget, nettopp fordi jeg ønsker å lære barna mine å følge sine drømmer, sier Rasmussen til TV 2.

Det ble nylig kjent at 21-åringen har avlyst bryllupet med Søgne-mannen Jan Lossius, men dette skal ifølge henne ikke ha noen sammenheng med at hun trekker seg fra «Skal vi danse».

«Dette var et valg jeg tok lenge før Jan ville avlyse bryllupet vårt. Ingen av delene er noe jeg har ønsket, men livet er ikke alltid som man ønsker, og det må jeg bare akseptere», skriver hun i et blogginnlegg søndag kveld.

Rasmussen bil bli erstattet med en reservedeltaker. Årets sesong av tv-programmet begynner lørdag 2. september.

Lansering av høstens Skal vi danse-kjendiser. Her er deltakere: Cengiz Al Skuespiller (SKAM), Hedda Kise (programleder), Helene Olafsen (snowboarder), Erlend Elias (stylist), Tommy Steine (komiker), Trude Drevland (politiker), Anna Rasmussen (blogger), Grunde Myhrer (realitystjerne), Ida Gran-Jansen (kjendisbaker), Geri Schau (radiostjerne), Erik Follestad (Iskrigerne) og Jorun Stiansen (Idol-vinner). Foto: Ruud, Vidar / NTB scanpix