Laptopen inneholdt opptak fra parets bryllup i juni 2004 og de to mennene ble arrestert da de forsøkte å selge videoen til politimenn som utga seg for å arbeide for Anthony.— De ble sjokkert fordi de trodde at de kom for å få pengene sine. I stedet fikk de sitt livs overraskelse, sier etterforskningsleder Michael Hines til New York Post.

Ifølge politiet fikk de to siktede tak i datamaskinen 30. oktober etter å ha stjålet Anthonys bil mens han filmet en musikkvideo i Linden, New Jersey. Bilen ble senere funnet i Newark, men uten laptopen.

Flere uker senere forsøkte en mann som kalte seg «Mr. Moses» å selge videoen til flere medier, inkludert magasinene People og Us Weekly, Access Hollywood og New York Post, men alle avslo å betale for opptakene.

Mannen kontaktet deretter Marc Anthony Productions og forlangte 1 million dollar for maskinen. Da de ikke fikk pengene, truet de med å ødelegge videoen.

— Marc Anthony og Jennifer Lopez er absolutt henrykt over å få opptaket tilbake, sa Hines.

Paret er for tiden i New York der de filmer «El Cantante», en biografisk film om livet til salsasangeren Hector Lavoe som de både produserer og spiller i.

(©NTB)