47 år gamle Madonna er tydeligvis blitt opptatt av familierøtter, for nå har hun hyret inn en kjent slektsforsker for å sjekke ut slektstreet sitt.Ikke bare fant hun Camilla, kona til prins Charles: Også Celine Dion er i fjern slekt med Madonna. Nå oppfordrer hun sine fjerne slektninger til å bli med på jakten på sine fullstendige stamtavler.

— Madonna er fullstendig fascinert av dette, sier slektsforskeren William Addams Reitwiesner ifølge Breakingnews, og forklarer at Camilla og Madonna begge nedstammer fra fransk-kanadiere som døde i Quebec på 1600- og 1700-tallet.

Reitwiesner later forøvrig til å spesialisere seg på kjendisers familietre, og har tidligere tatt for seg både prinsesse Diana og Camillas eget avstamning - og amerikanske presidentkandidater som John Kerry og Dan Quayle.

Reitwiesner har også funnet frem til de «lesbiske forfedrene» til prins Rainier av Monaco, Otto von Habsburg, Brooke Shields og marki de Sade - og da snakker vi om forfedre fra den greske øya Lesbos. (©NTB)