Det har lenge rast spekulasjoner om at Nicole lider av spiseforstyrrelser, men hun har hele tiden benektet det — og kun sagt at stress gjør at hun går ned i vekt.I et intervju i kommende nummer av Vanity Fair tar hun nå bladet fra munnen og sier:

— Jeg er for tynn akkurat nå, så jeg ønsker ikke at unge jenter skal se på meg og si «slik vil jeg se ut», sier 24 år gamle Richie i intervjuet, og legger viselig til:

— Jeg vet at de vil gjøre nettopp det, hvilket er nok en grunn til at jeg må gjøre noe med vekten min. Jeg er ikke glad for utseendet mitt nå.

I 2003, da hun ble fjernsynsstjerne sammen med Paris Hilton i serien «The Simple Life», var hun tydelig mer normalvektig og sunt utseende, ifølge Breakingnews.

Hun gikk noe opp i vekt under et rehabiliteringsopphold, der hun fikk hjelp for sin heroinavhengighet, men sier selv at hun ikke vet hvor mye hun veier i dag. Men spisevanene hennes er dårlige, medgir hun:

— Jeg spiser den verste maten, saltholdig med ost og fett.

Ned i vekt gikk hun for alvor da det ble slutt mellom henne og DJ-kjæresten Adam Goldstein. Nå har de visstnok begynt å ha stevnemøter igjen. (©NTB)