– La oss gjøre følgende klart: De har ikke søkt om skilsmisse, og har heller ikke overveid en, heter det i en felles uttalelse fra hennes advokat Yale Galanter og hans gamle venn Mark Burg, som også er produsent for «Two and a Half Men».De to fastslår også at det ikke er blitt gjort noen økonomisk avtale mellom ektefellene heller, og at meldinger om dette er usanne.

– Dette er en vanskelig tid og de trenger rom for å se om de klarer å jobbe seg gjennom problemene eller ikke, sier Galanter.

Ekteparet Mueller og Sheen bor for tiden hver for seg, men setter familien – de 13 måneder gamle tvillingsønnene Bob og Max – først, heter det.

I helgen meldte TMZ at det nærmer seg en avtale i saken mot Charlie Sheen, der han anklages for vold mot hustruen. Hans advokater sies å ha et mål, og det er å få det hele avgjort før 19. mai – som er da CBS avgjør skjebnen til suksesshowet «Two and a Half Men».

Kilder sier at det går mot at Sheens kontrakt fornyes for to år, men at CBS er redd for å ta en avgjørelse så lenge Sheens skjebne fremdeles er uviss. (©NTB)