LAS VEGAS: Utdelingen av årets Billboard Music Awards skal skje i glitrende Las Vegas, på hotellet MGM, skriver Reuters. Her vil det bli et show med opptredener fra Gwen Stefani, Ludacris, Mary J.Blige, Janet Jackson, Fergie og The Killers. Se også opp for Carmen Electra, Three 6 Mafia, Bowling for soup og Dave Navarro.

Hvem som ligger an til å få utmerkelsene, avsløres i neste uke. Da blir det trolig også kjent hvem som skal lede showet. For deg som ikke har anledning til å være i Las Vegas, sender Fox som vanlig utdelingen.

6 til Green Day

Billboard Music Awards en av de store prisutdelingen innen musikk i USA. Den er blitt holdt siden 1990. Prisene blir delt ut til de artistene som har solgt mest plater og singler innen ulike sjangre på Billboard-listene. Det deles blant annet også ut priser for årets artist og årets nye artist. Så mulighetene er mange for å raske med seg flere utmerkelser. I fjor var det Green Day som stakk av gårde med flest priser. De fikk seks stykker, blant annet for årets rockesang med «Boulevard of broken dreams».