Det ble en svevendes fotoseanse under kveldens episode av «Top Model», når jentene ble fløyet opp på Prekestolen utenfor Stavanger iført fullt brudeutstyr. Det var fire jenter igjen før dagens episode, og nå går altså Iren Desiree Puskas Kristiansen, Lene Egeli og Maria Bertina Eilertsen videre til finalen i New York. Der skal de kjempe om en kontrakt med Trump Agency, en kampanje for kosmetikkmerket Makeup Store og en forside på magasinet Woman.

I storslått landskap poserte jentene i brudekjoler foran ivrige tilskuere på Prekestolen. Ingvild fikk en svart brudekjole, og dommerne mente hennes var den vanskeligste å bære. Likevel sa dommerne at hun slet med å finne forskjellige uttrykk, og gjorde ingenting for bildet eller kjolen.

— Du viste lite følelser i brudekjolen, sa Herve Bernard om bildet.

Programleder Kathrine Sørland hadde tvil om motivasjonen til Ingvild, og var ikke overbevist fra innsatsen.

— Jeg tror ikke jeg er mindre motivert enn de andre, men jeg får jobbe mer med det, sa Ingvild.

Tross kritikk for brudebildet sa dommerne at Ingvild var en av de mest fotogene modellene, og oppfordret henne til å fortsette som modell utenfor konkurransen.

Jentene fikk full spa behandling under Vestlandsoppholdet, men den avslappende atmosfæren så ikke ut til å hjelpe på spenningene mellom de fire. Under utstemningen toppet det hele seg mellom Iren og Maria, og det er tydelig at presset er stort for de gjenværende.