Det var mandag en dommer i Los Angeles ga Kevin Federline omsorgsretten over de to sønnene han har sammen med Britney Spears.

Begrunnelsen skal være at hun kjørte rundt med barna i California uten å ha gyldig førerkort. Hun hadde heller ikke møtt opp på de idømte doptestene og foreldresamtalene.

Ba om omsorgsretten

Sent onsdag amerikansk tid ble det klart at Britney får besøke barna, under oppsyn av en tredjeperson. Det skriver Wenn.

Førerkort for California skaffet hun seg tirsdag. Ifølge Reuters ba Britney i forkant av onsdagens møte om å få tilbake omsorgsretten.

Britney var ikke til stede under rettsmøtet, men det var K-Fed. Han skal ha vært iført en stripet dress og solbriller, og nektet å snakke med pressen som var møtt opp utenfor det lukkede møtet.

Strid mellom partene

– Britney får adgang til barna omtrent annenhver dag, sa rettens talsmann Allan Parachini.

Britney Spears og Kevin Federline giftet seg i 2004. De har kranglet om barna siden skilsmissen i juli. Federline ba om omsorgen i august. Fram til mandag har de hatt delt omsorg.

Neste gang partene møtes i retten er 26. oktober. Da er begge pliktet til å møte.

Tilbyr hjelp

Flere har vært bekymret for Britneys helse den siste tiden. Onsdag uttalte talkshowverten Dr. Phil at han var forberedt på å gi all hjelp han kunne til Britney og K-Fed, melder Reuters.

Samtidig som Britney sliter på privaten, ser hennes musikalske comeback ut til å treffe fansen. «Gimme more» gjør det bra på hitlistene. Låten er for tiden den mest nedlastede i USA.

På scenen har hun imidlertid ikke fått det til for seg, opptredenen på MTV video music awards 10. september har blitt legendarisk.

Iført nettingstrømpebukse og undertøy gjorde Britney en skandaløs og uengasjert jobb, ifølge de som har ment noe om den.