Rogalands fremste turistattraksjon, Preikestolen, skulle etter planen være åsted for et gedigent kjendisbryllup, der blant annet Hollywood-stjernene Nicolas Cage, Jim Carrey og Patricia Arquette sto på gjestelisten. Dimmu Borgir-vokalist Shagrath, kjent i sitt sivile liv som Stian Thoresen, skulle gifte seg med den amerikanske skuespillerinnen og designeren Christina Fulton lørdag. Nå er bryllupsbalubaen utsatt.

Lansering

Årsaken til avlysningen er blant annet lansering av ny Dimmu Borgir-dvd og ny turné. Bruden er opptatt med tv-produksjon. Til Dagbladet forteller Thoresen at bryllupet forhåpentligvis vil finne sted senere i år.

Vi blir bødt til å utsette bryllupet littegrann. Både jeg og Christine er veldig opptatte på hver vår kant akkurat nå, sier Stian Thoresen til Dagbladet.

Prekestolen

Han legger til at planen fortsatt er å gifte seg på Preikestolen.

– Selve vielsen blir i USA, og det blir et mer privat arrangement med de aller nærmeste. Så skal vi ha en stor fest her i Norge med 200 inviterte. Da blir det både Dimmu Borgir— og Chrome Division-konsert, forteller Thoresen til Dagbladet.

Christina Fulton har tidligere vært sammen med Nicolas Cage og sammen har de sønnen Weston Coppola Cage.Tidligere i år lovte Thoresen at mange flere kjentfolk også hadde meldt sin ankomst til bryllupet. Utenom Nicolas Cage, Jim Carrey, Patricia Arquette og Donald Trumps eks-kone Marla Maples ville han imidlertid ikke røpe hvem.